Technológia

Web felület

A Truck Tracking System webes felületű szoftver, melynek használatához a kliens gépeken mindössze egy böngészőprogramra van szükség. A rendszer használatához Internet Explorer 7 vagy Mozilla Firefox program ajánlott. A webes technológia biztosítja, hogy a Megrendelő munkatársai egy megszokott, könnyen tanulható felülethez jutnak.

VPS hoszting

A rendszert webszerveren üzemeltetjük, melynek elérése az interneten keresztül biztosított. Mivel az üzemeltetés külön IP címen, szeparált rendszeren VPS vagy dedikált szerverrel történik. Ez egyrészt különleges hozzáférési jogokat tesz lehetővé: pl. a rendszer bizonyos funkciói csak VPN-en keresztül vagy bizonyos IP címekről érhetőek el. Külön virtuális szerveren a rendszer önálló operációs rendszeren fut és teljesen szeparált adatbázist használ, ami minimálisra csökkenti az illetéktelen hozzáférés lehetőségét. A VPS technológia további előnye, hogy skálázható: megnövekedő adatmennyiség esetén azonnal további erőforrások biztosíthatóak, amelyek pontosan az adott igényeket elégítik ki.

Egyszerű bevezetés

Mivel a TTS alapszoftver használatához nem szükséges külön hardver beszerzés, valamint drága szoftverek vásárlása sem (pl. adatbázis szerver), ezért a bevezetés költségei alacsonyan tarthatóak.

Fő aktivitások

Fő aktivitások

A rendszer elemei

A rendszer elemei

Belső kijelző

Belső kijelző

Külső kijelző

Külső kijelző

Technológia
 

Created by:

Loginet